2021-06-17 13:42:11• hírek • Fizetett tartalom

Tapasztalattal rendelkező varrónők jelentkezését várja a Norberto Fashion

A nehéz konfekció területén már több mint 15 éves múlttal rendelkező Norberto Fashion a koronavírus-járvány után megújult erővel tér vissza a munkához, mi több, új tagokkal is bővítené jelenlegi csapatát.

A szatmári Norberto Fashion már hosszú évek óta az alkalmi és üzleti férfiruházatot gyártó cégek egyik éllovasának számít, mely egyfelől a divatvilág folyamatos változásaira adott gyors válaszoknak, másfelől az alapanyagok és az elkészült termékek kiemelkedő minőségének köszönhető. Mindezeken túl a siker elérésében kulcsfontosságú szerepet játszott a jól képzett munkaerőből álló csapat is, akiknek professzionális munkája révén a Norberto Fashion hazai és nemzetközi viszonylatban is a legelismertebbek között tudhatja magát.


A pandémia lecsengésével a Norberto Fashion friss lendülettel, megújult erővel veti bele magát a munkába, mi több, a vállalat mellett a legnehezebb időkben is elkötelezett munkatársak mellé már most új kollégákat alkalmaznának.


A cég előzetes szakmai tapasztalattal rendelkező, csapatban is jól teljesítő varrónők jelentkezését várja, korosztálytól függetlenül. A meghirdetett munkakörre egyéniben, de akár csoportosan is lehet jelentkezni, a Norberto Fashionnél minden, a feltéteknek megfelelő jelentkező előtt nyitva áll az ajtó.


A leendő munkatársakat kedvező bérezés, ünnepi prémiumok és meghatározatlan időre szóló munkaszerződés várja, sőt, az utazási költségeket is megtérítik. A munkavégzés kellemes, légkondicionált környezetben, korszerű felszerelés segítségével zajlik, maga a program pedig minden hétköznap reggel 7-től 15 óráig tart. Munkavégzés helye: Szatmárnémeti, Energiei u. 5. szám.


Amennyiben Ön is szívesen lenne a Norberto Fashion csapatának tagja, jelentkezzen mihamarabb állásinterjúra. Tárcsázza bizalommal a 0742-545-098-as telefonszámot, ahol készségesen tájékoztatják majd ennek részleteiről.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: